2023 YILI PMYO GİRİŞ SINAVI 1. YEDEK KAZANAN ADAYLAR İÇİN...
  26 Eylül 2023

2023 YILI PMYO GİRİŞ SINAVI 1. YEDEK KAZANAN ADAYLAR İÇİN DUYURU

Sivas Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüze planlaması yapılan öğrenci adaylarının kayıt için 28/09/2023 günü 17:00’ a kadar Yüksekokulu Müdürlüğümüzde hazır bulunmaları gerekmektedir. Adaylar geçici kayıtlarını yaptırdıkları andan itibaren intibak eğitimine başlayacak olduğundan, bu süre zarfında okulumuzda yatılı olarak kalacaklardır.

ÖĞRENCİ ADAYLARININ YANLARINDA GETİRMESİ GEREKEN EVRAKLAR

1-Mezun olduğu Liseye ait diplomanın aslı veya noter onaylı örneği.(E-DEVLET çıktısı kabul edilmemektedir.)

Diplomasını kaybedenler için mezun oldukları okuldan alacakları ıslak imzalı mezuniyet belgesi.

Yükseköğrenime devam eden adaylar ilgili Üniversiteden alacakları “ÖĞRENCİ BELGESİ” ile geçici kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

2- Nüfus cüzdanı fotokopisi (2 adet),

3- 6 adet biyometrik fotoğraf (fotoğrafın arka kısmına T.C. kimlik numarası ve adı soyadı yazılmış şekilde teslim edilecek)

4-Askerlik Durum Belgesi

5-Adli sicil kaydı

6-Vukuatlı nüfus kayıt örneği(Aile)

NOT: Herhangi bir Üniversitede kaydı olan veya okuyan adaylar Yüksekokulumuza gelirken lise diploması veya geçici mezuniyet belgesinin aslını getirmeleri halinde kayıtlı veya okudukları üniversiteyle ilgili bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

Adaylar intibak eğitimi süresince yatılı olarak okulda kalacaklarından dolayı aşağıdaki eşyaları yanlarında getirmelidirler:

Yeteri kadar (hava şartlarına göre) kıyafet (mont, bot, içlik vb.),

Koyu renkli takım elbise(siyah,lacivert), beyaz ya da mavi gömlek ve ona uygun ayakkabı,

Koyu renkli kravat,

Koyu renkli eşofman takımı,

Spor ayakkabısı,

Pijama takımı,

Havlu,

Terlik,

Kişisel temizlik malzemeleri,

Polis Meslek Yüksekokulumuzda tablet, kameralı telefon, bilgisayar, ses-video kayıt cihazı, vb. elektronik aletler yasaktır. Bu nedenle okula bu tür cihazlar getirilmeyecektir.

(KAMERASIZ , İNTERNET BAĞLANTISI BULUNMAYAN ve SES KAYDI OLMAYAN TELEFON GETİRİLEBİLİR.)

PMYO MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMASI YASAK OLAN, GETİRİLMEMESİ GEREKEN VE EMANETE ALINMAYACAK OLAN MALZEMELER

1. Ses, görüntü ve depolama özelliği olan akıllı cep telefonu, bilgisayar, tablet, fotoğraf makinesi, harici hard disk, powerbank, kamera vb. elektronik cihazlar (ses ve görüntü kaydetmeyen telefon, şarj aleti hariç).
2. Her türlü oyun aleti, aracı ve malzemesi.
3. Her türlü yiyecek ve içecek malzemesi.
4. Doktor raporu ve reçetesi bulunmayan her türlü bitkisel ve tıbbi ilaçlar, her türlü tıbbi malzeme.

5. Her türlü kesici ve delici aletler.