MÜDÜRLÜĞÜMÜZE 27. DÖNEM 3.YEDEK PLANLAMASI YAPILAN ÖĞRENCİ ADAYLARININ...
  17 Aralık 2021

MÜDÜRLÜĞÜMÜZE 27. DÖNEM 3.YEDEK PLANLAMASI YAPILAN ÖĞRENCİ ADAYLARININ DİKKATİNE !

MÜDÜRLÜĞÜMÜZE PLANLANAN ADAY ÖĞRENCİLERİN GEÇİCİ KAYIT İÇİN 20/12/2021 GÜNÜ EN GEÇ SAAT 17:00’ DA MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE HAZIR OLMALARI GEREKMEKTEDİR. ZAMANINDA GELMEYEN ADAYLAR HAKLARINI KAYBEDECEKTİR.

(Geçici kaydı yapılan adaylar Müdürlüğümüzde yatılı olarak kalacaklardır.)

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- MEZUN OLDUĞU ÜNİVERSİTEYE AİT DİPLOMA VEYA GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİNİN ASLI VE 2 ADET FOTOKOPİSİ;

(diplomasını kaybedenler için öğrenim durum belgesi (Yüksek lisans eğitimine devam etmesi nedeniyle üniversite diploması yanında bulunmayan adaylar, diplomalarının aslı yerine yüksek lisans yaptığı üniversite/enstitü/yüksekokul tarafından onaylanan diploma örneği ile birlikte yüksek lisans eğitimine devam ettiğini gösterir onaylı belgelerini getireceklerdir) (yüksek lisans, doktora vs. diploması olanlar da belgelerinin asıllarını getirecektir

2-TEZLİ-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS BİTİRMİŞ OLANLARIN DİPLOMA ASLI VE 2 ADET FOTOKOPİSİ.

3- Adli Sicil Belgesi

4-Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

5- NOTER TARAFINDAN ONAYLANMIŞ TAAHHÜT SENEDİ (PLANLAMASI YAPILAN ADAYLARIN, PLANLANDIKLARI POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİNE KAYIT YAPTIRABİLMELERİ İÇİN TAAHHÜT SENEDİNİ NOTERCE (20.324,69TL)TANZİM ETTİRMELERİ GEREKMEKTEDİR. TAAHHÜT SENEDİ NOTER HUZURUNDA DOLDURULACAKTIR. TAAHHÜT SENEDİ DÜZENLEMEDEN BAŞVURAN ADAYLARIN KAYITLARI YAPILMAYACAKTIR.

6- DAHA ÖNCE AMELİYAT GEÇİRENLER İLE DÜZENLİ OLARAK TEDAVİ GEREKTİREN BİR HASTALIK NEDENİYLE SÜREKLİ İLAÇ KULLANANLAR (ÖZELLİKLE PSİKİYATRİ, KALP, EPİLEPSİ, TROİD, DİYABET VB.) GEÇİRDİKLERİ AMELİYAT VE KULLANDIKLARIİLAÇLARA İLİŞKİN, İLGİLİ HASTANE VE DOKTORDAN RAPOR YADA EPİKRİZ RAPORU TEMİN EDEREK GETİRECEKLERDİR.)

7- ADAYLAR İÇİN ASKERLİK DURUM BELGESİ, ASKERLİK HİZMETİNİ YAPMIŞ ADAYLAR TERHİS BELGESİ (YA DA MUAFİYET BELGESİ) ASLI VE

2 ADET FOTOKOPİSİ (E-DEVLET KABUL EDİLMEYECEKTİR)

7- NÜFUS CÜZDANININ ASLI VE FOTOKOPİSİ (2 ADET)

8- EVLİ OLANLAR EVLİLİK CÜZDANI İLE BİRLİKTE İLK 3 SAYFASININ 2 ADET FOTOKOPİSİ.

9- KAN GRUBU KARTI (Ehliyet veya Nüfus Cüzdanında yazıyorsa fotokopileri yeterli olacaktır) (1 ADET)

10- SON ALTI AY İÇİNDE ÇEKİLMİŞ 8 (SEKİZ) ADET BİYOMETRİK FOTOĞRAF

(Fotoğrafların arkalarına AD SOYAD TC. KİMLİK NUMARASI YAZILACAK)

11- EHLİYET FOTOKOPİSİ (olanlar için)

12-İSİM DEĞİŞİKLİĞİ VE YAŞ TAHSİSİ OLANLAR BUNLARLA İLGİLİ MAHKEME KARARLARINI YANLARINDA GETİRECEKLERDİR.

13- HER ÖĞRENCİ ADAYI YANINDA NOT DEFTERİ İLE MAVİ TÜKENMEZ KALEM GETİRECEKLERDİR.

14- ÖĞRENCİ ADAYLARININ KENDİSİ VEYA EŞİNİN ŞÜPHELİ/SANIK OLARAK DEVAM EDEN VEYA TAMAMLANMIŞ MAHKEMELERİ VARSA, BUNA İLİŞKİN TÜM BELGELERİN İLGİLİ SAVCILIKTAN/MAHKEMEDEN MÜHÜRLÜ/ONAYLI SURETLERİNİ MUTLAKA GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

(Adaylar için Fotoğraflar Takım Elbiseli, Kravat ve Gömlekli Olacak, Fotoğrafta Sakal ve Bıyık Kesinlikle Olmayacaktır.)

15- Aşı olanlar aşı kartı fotokopisi ve HES Kodu

16-Aşı olmayanlar ise gelmeden 48 saat önce PCR Testi yaptırıp (PCR Testi yaptırdığına dair belgenin fotokopisi) ve HES Kodu ile gelmeleri gerekmektedir.

KAYIT İÇİN GELECEK TÜM ERKEK ÖĞRENCİLER, EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZE GELMEDEN ÖNCE SAÇ VE SAKAL TRAŞI OLACAKLAR,

KAYIT İŞLEMLERİNDE TAMAMLANABİLMESİ İÇİN YUKARIDA İSTENİLEN TÜM BELGELERİN EKSİKSİZ OLARAK GETİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

NOT: İSTENECEK YENİ BELGELER OLABİLECEĞİNDEN, LİSTE GÜNCELLENEBİLİR. BU YÜZDEN İNTERNET SİTEMİZİN SIK SIK ZİYARET EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

ADAYLARIN İNTİBAK EĞİTİMİ İÇİN YANINDA GETİRECEĞİ MALZEMELER

1- Koyu Renk Ceket (Siyah veya Lacivert), Kumaş pantolon (koyu renk – siyah yada lacivert), Gömlek (Mavi Renk), Kravat (Lacivert veya Siyah), İç Çamaşırı ve Siyah Çorap.

2- Spor Ayakkabısı ve Eşofman Takımı (Koyu Renkli).

3- Pijama Takımı, Terlik, El ve Banyo Havlusu.

4- Tıraş Malzemeleri.

POMEM’DE KULLANIMI YASAK OLAN, GETİRİLMEYECEK VE KESİNLİKLE EMANET ALINMAYACAK MALZEMELER

1- Ses ve Görüntü Kayıt Özelliği Olan Akıllı Cep Telefonu, Powerbank, Bilgisayar, Tablet, Fotoğraf Makinası, Kamera ve benzeri Elektronik Cihazlar,

2- Her türlü Oyun Aleti, Aracı ve Malzemesi,

3- Her türlü Yiyecek ve İçecek Malzemesi,

4- Dr. Raporu ve Reçetesi Bulunmayan Bitkisel veya Tıbbi İlaçlar ve her türlü Tıbbi Malzeme,

5- Her türlü Kesici ve Delici Aletler ( Ustura, açık jilet vb.) getirilmeyecektir.

6- Öğrenciler, alyans ve saat haricinde başka takı ve aksesuarı yanında bulundurmayacaktır.

7- Her türlü siyasi veya ideolojik yayın ve malzemeler okula getirilmeyecektir.

8- Elektrikli veya şarjlı saç düzleştiricisi ve maşası kesinlikle getirilmeyecektir.

EK- TAAHÜT SENEDİ

SİVAS POMEM MÜDÜRLÜĞÜ