ŞEHİTLERİMİZİ ANMA MEVLİD PROGRAMI VE HATİM DUASİ
  22 Mart 2019

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Ömer Gülaç Uygulama Camiinde; 18 Mart Şehitler haftası münasebetiyle,  Cuma namazı öncesi POMEM Müdürlüğümüz ve Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi işbirliğiyle Şehitlerimizi Anma Mevlid Programı ve Hatim Duası programı düzenlenmiş, programa Sivas Valimiz Sayın Salih AYHAN, Belediye Başkanı Sayın Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Alim YILDIZ ve çok sayıda vatandaş katılmışlardır. Namazı sonrası katılımcılara Üzüm Hoşafı ve Mevlid şekeri ikram edilmiştir. Bu vesileyle Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi, ahirete intikal etmiş Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.