Sivas Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüzce “Teşkilatımızın 178. Kuruluş Yıldönümü” çerçevesinde.....
  28 Nisan 2023

Sivas Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüzce “Teşkilatımızın 178. Kuruluş Yıldönümü”  çerçevesinde 07 Nisan 2023 tarihinde “UNESCO 2023 Aşık Veysel Yılı” olması münasebetiyle Sivas Devlet Tiyatroları tarafından Aşık Veysel konulu Tiyatro oyununa Sivas Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Polis Başmüfettişi 1. Sınıf Emniyet Müdürü Recai YAVAŞCA, Müdürlüğümüz personeli ve Müdürlüğümüzde öğrenim gören 273 PMYO öğrencisi ile birlikte katılım gerçekleştirilmiştir.

Ayrıca 12 Nisan 2023 tarihinde “Teşkilatımızın 178. Kuruluş Yıldönümü” kapsamında Sivas Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünde görevli Komiser Gamze HALICI TEKİN, Komiser Gülbahar AKKAYA YILMAZ,  Komiser Hasan Mert DUZ, Komiser Merve KARADAYIOĞLU, Komiser Yardımcısı Gözde Bahar SARIKAYA, Polis Memuru Ümmet TURAN ve Müdürlüğümüzde öğrenim gören 10 PMYO öğrencisi ile birlikte Sivas İli Merkez İlçesine bağlı Ovacık Köyü İlkokulu ve Ortaokuluna ziyaret gerçekleştirilmiş olup, söz konusu ziyarette öğrencilere mesleğimiz hakkında bilgilendirme yapılarak hediyeler takdim edilmiştir.