DUYURULAR

2024 YILI PMYO KAYDI İÇİN OKULUMUZA GELECEK OLAN KADIN ÖĞRENCİ ADAYLARININ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GETİRECEKLERİ EVRAKLAR
  25 Eylül 2024

2024 YILI PMYO GİRİŞ SINAVI KAZANAN ADAYLAR İÇİN DUYURU

Sivas Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüze planlaması yapılan öğrenci adaylarının kayıt için 01/10/2024 Salı günü 17:00’ a kadar Yüksekokulu Müdürlüğümüzde hazır bulunmaları gerekmektedir. Adaylar geçici kayıtlarını yaptırdıkları andan itibaren intibak eğitimine başlayacak olduğundan, bu süre zarfında okulumuzda yatılı olarak kalacaklardır.

ÖĞRENCİ ADAYLARININ YANLARINDA GETİRMESİ GEREKEN EVRAKLAR

1-Diplomanın aslı (E-DEVLET çıktısı kabul edilmemektedir.) Diplomasını kaybedenler için mezun oldukları okuldan alacakları ıslak imzalı onaylı mezuniyet belgesi.

2- Nüfus cüzdanı fotokopisi. (2 adet)

3- 4 adet biyometrik fotoğraf (fotoğrafın arka kısmına T.C. kimlik numarası ve adı soyadı yazılmış şekilde teslim edilecek)

4- Adli Sicil Kaydı.( E-DEVLET çıktısı olabilir.)

5- Vukuatlı Aile Gösterir Nüfus Kayıt Örneği. ( E-DEVLET çıktısı olabilir.)

6- Kendisine ait isim ve soy isim değişikliği varsa buna ait mahkeme kararı.

7-Kan grubunu gösterir belge. (Ehliyet veya Nüfus cüzdanında yazıyorsa fotokopileri yeterli olacaktır.)

8-Herhangi bir sebepten Dolayı şüpheli ya da sanık olarak Mahkemesi Devam Eden ya da Mahkemesi Sonuçlanan (Kesinleşme Şerhi ile Beraber) Mahkeme ile ilgili tüm evrakları mühürlü-onaylı olarak yanlarında getireceklerdir.

9-Evli ise evlilik cüzdanının ilk 3 sayfasının fotokopisi.

10- Son 2 yıla ait ilaç geçmişi mutlak surette getirilecektir.

Adaylar 01/10/2024 tarihinde başlayacak olan intibak eğitimi süresince yatılı olarak okulda kalacaklarından dolayı aşağıdaki eşyaları yanlarında getirmelidirler:

Yeteri kadar (hava şartlarına göre) kıyafet (mont, bot, içlik vb.),

Koyu renkli takım elbise(siyah, lacivert), beyaz ya da mavi gömlek ve ona uygun ayakkabı,

Koyu renkli kravat,

Koyu renkli eşofman takımı,

Spor ayakkabısı,

Pijama takımı,

Havlu,

Terlik,

Kişisel temizlik malzemeleri,

Başörtüsü takacak kadın adaylar siyah ya da lacivert düz ve desensiz başörtüsü,

Her öğrenci adayı yanında not defteri ve mavi tükenmez kalem ile kurşun kalem getirecektir.

Polis Meslek Yüksekokulumuzda tablet, kameralı telefon, bilgisayar, ses-video kayıt cihazı, vb. elektronik aletler yasaktır. Bu nedenle okula bu tür cihazlar getirilmeyecektir.

(KAMERASIZ, İNTERNET BAĞLANTISI BULUNMAYAN ve SES KAYDI OLMAYAN TELEFON GETİRİLEBİLİR.)

PMYO MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMASI YASAK OLAN, GETİRİLMEMESİ GEREKEN VE EMANETE ALINMAYACAK OLAN MALZEMELER

1. Ses, görüntü ve depolama özelliği olan akıllı cep telefonu, bilgisayar, tablet, fotoğraf makinesi, harici hard disk, powerbank, kamera vb. elektronik cihazlar (ses ve görüntü kaydetmeyen telefon, şarj aleti hariç).
2. Her türlü oyun aleti, aracı ve malzemesi.
3. Her türlü yiyecek ve içecek malzemesi.
4. Doktor raporu ve reçetesi bulunmayan her türlü bitkisel ve tıbbi ilaçlar, her türlü tıbbi malzeme.

5. Her türlü kesici ve delici aletler.

6. Her türlü siyasi ya da ideolojik ve yasaklı yayın ve malzemeler

7. Gelen öğrenci adayları yanlarında makyaj vb. ürünler bulundurmayacaktır.

8. Elektrikli ve şarjlı sac şekillendirici (Düzleştirici, Maşa v.b.) getirilmeyecektir.